top of page

Vital Injektor



Vital injektor je komplexná mezoterapia pre unavenú suchú pleť s jemnými vráskami, dehydrovanú a vyčerpanú po zimných mesiacoch ale vhodná i v letných slnečných dňoch.

Vital injektor je prístroj, so sterilným kártridžom s 5 timi ihličkami, ktorý umožňuje rovnomerné a presné dávkovanie, sériu koktejlov alebo kyseliny hyalurónovej zn.Restylane Vital do požadovanej hĺbky.

Vďaka takto aplikovaným prípravkom dochádza k výraznej hydratácii, vypnutiu pleti a k aktívnemu rastu vlastných kolagénových vlákien, čím pokožka získa zdravý tonus a elasticitu. Volať získa hlbokú hydratáciu vitamínov, minerálov, peptidov a kyseliny hyalurónovej.

Vynikajúca indikácia pre

- tenku kožu na pleti aj krku

- okolie oči a pier

- dekolt a chrbty rúk

s okamžitým efektom pretrvávajúcim 6-9 mesiacov. Bolesť sa minimalizuje nanesením anestetického krému, po ošetrení je pokožka začervenalá avšak na o pár hodín červeň ustúpi a je možné použiť make-up

256 views

Recent Posts

See All

Vyskúšajte a uvidíte vo svojom zrkadle.

Retinolý peeling je účinná zbraň na boj proti vráskam, povädnutej pleti, jazvičkám a pigmentovým škvrnám. Čo je to Retinolový peeling? Retinol je vitamín A , patriaci do skupiny vitamínov rozpustných

bottom of page